Περιορισμοί:

Κατά την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα, συμφωνείτε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο μόνο για προσωπική σας μη εμπορική χρήση. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, η μεταφόρτωση, η αποθήκευση, η διανομή οποιουδήποτε τμήματος της ιστοσελίδας χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της εταιρείας I.T Armenius Ltd. Όλες οι εικόνες των προϊόντων προορίζονται αποκλειστικά για λόγους αναπαράστασης. Παρόλο που κάθε προσοχή λαμβάνεται για την παροχή ακριβών εικόνων των προϊόντων μας, τα πραγματικά προϊόντα ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς.

Τύποι προϊόντων και τιμές:

Πουλάμε τέσσερις τύπους προϊόντων:

Τα ολοκαίνουργια προϊόντα που είναι καινούργια, αχρησιμοποίητα, στην αρχική τους συσκευασία, όπως αποστέλλονται από τον κατασκευαστή.

Τα προϊόντα open box, τα οποία είναι ολοκαίνουργια αντικείμενα, αχρησιμοποίητα ή ελαφρώς χρησιμοποιημένα, χωρίς συσκευασία. Συνήθως χρησιμοποιήθηκαν για σκοπούς επίδειξης.

Μεταχειρισμένα προϊόντα, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί από άλλο χρήστη και είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πολύ καλές τιμές. 

Τα ανακαινισμένα (refurbished) είναι τα προϊόντα που έχουν επιστραφεί στον κατασκευαστή ή πωλητή για διάφορους λόγους, όπως μη πώλησης στην αγορά. Τα ανακαινισμένα προϊόντα ελέγχονται λειτουργικά και για ελαττώματα προτού πωληθούν στην αγορά. Επισκευάζονται από τον αρχικό κατασκευαστή και μεταπωλούνται. Έτσι, δεν παρουσιάζουν ελαττώματα.

Οι τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Παραγγελίες & Παράδοση:

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας με 3 τρόπους:

• Με παραγγελία στην ιστοσελίδα:

   armenius.com.cy

• Μέσω e-mail:

   info@armenius.com.cy

• Τηλεφωνικώς :

    22270068 (Λευκωσία), 25 25 6797 (Λεμεσός), 99745047

Μόλις τοποθετήσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για επιβεβαίωση της παραγγελία σας. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μετά την πληρωμή, το τιμολόγιο θα σταλεί επίσης στο email σας.

Διαθεσιμότητα:

Τα περισσότερα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και αποστέλλονται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας. Εάν κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, θα σας ενημερώσουμε εντός 2 εργάσιμων ημερών. Αν έχετε ήδη προχωρήσει σε πληρωμή, θα σας επιστραφεί το ποσό ή αν θέλετε μπορείτε να επιλέξετε κάτι παρόμοιο με τη βοήθειά μας.

Πολιτικές ακυρώσεων και επιστροφής:

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής. Πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν με το τιμολόγιο. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση, μέσα στην συσκευασία, σφραγισμένο και αχρησιμοποίητο. Θα γίνει πλήρης ή μερική επιστροφή των χρημάτων, ανάλογα με την περίπτωση. Εάν λάβατε ένα προϊόν που έχει υποστεί βλάβη, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως. Το προϊόν θα εξεταστεί και αν βρεθεί ελαττωματικό θα αντικατασταθεί με καινούργιο. Το κόστος επιστροφής του προϊόντος με υπηρεσία ταχυμεταφοράς βαρύνει τον αγοραστή.

Παράπονα

Εάν ο πελάτης δεν είναι ικανοποιημένος με τις υπηρεσίες, τα προϊόντα ή το προσωπικό παρακαλώ στείλτε ένα email στο

info@armenius.com.cy

ή καλέστε στο 22270068

Πολιτική εγγύησης:

Οι όροι της Εγγύησης είναι οι προβλεπόμενοι στο Νόμο Ν.7 (1) / 2000

Η περίοδος εγγύησης ξεκινάει από την ημερομηνία αγοράς. Η υπηρεσία εγγύησης ισχύει μόνο εάν παρουσιαστεί το πρωτότυπο τιμολόγιο.

Όλα τα προϊόντα έρχονται με την εγγύηση του κατασκευαστή. Ο κατασκευαστής ορίζει την περίοδο και την κάλυψη της εγγύησης.

Η εταιρεία Ι.Τ. Armenius Ltd, κατά τη διάρκεια αυτής της εγγύησης, παρέχει δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος.

Σχετικά με την Εγγύηση Τιμών Προ-παραγγελίας:

Η εγγύηση προ-παραγγελίας ισχύει για τα μη δημοσιευμένα προϊόντα. 

Οι τιμές για τα προϊόντα που δεν έχουν ακόμη δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα μας, μπορούν να αλλάξουν μερικές φορές μεταξύ του χρόνου εισαγωγής του στοιχείου προς πώληση και του χρόνου αποστολής του.

Για προϊόντα:

Όταν προπαραγγείλετε ένα προϊόν, η τιμή που χρεώνουμε όταν σας το στείλουμε θα είναι η χαμηλότερη τιμή που προσφέρεται από την εταιρεία Ι.Τ. Armenius Ltd, μεταξύ της ημερομηνίας παραγγελίας σας και της λήξης της ημέρας της ημερομηνίας κυκλοφορίας.

Για ψηφιακά παιχνίδια & λογισμικό:

Όταν προπαραγγείλετε ψηφιακό περιεχόμενο, η τιμή που θα χρεώσουμε θα είναι η χαμηλότερη τιμή που προσφέρεται από την εταιρεία Ι.Τ. Armenius Ltd, από τη στιγμή της παραγγελίας σας μέχρι τη στιγμή δημοσίευσης του προϊόντος.