Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα Ι.Τ. Armenius Ltd. Η πρόσβαση και χρήση αυτής της ιστοσελίδας υπόκειται στους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:

Η εταιρεία Ι.Τ. ARMENIUS LTD ("εμείς" ή "μας") σέβεται τις ανησυχίες σας για την προστασία της ιδιωτικότητας και εκτιμά τη σχέση που έχουμε μαζί σας. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τις πρακτικές απορρήτου μας σε σχέση με τις πληροφορίες που συλλέγονται μέσω των ιστοσελίδων μας, των εφαρμογών, των διαφόρων πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούμε και οποιασδήποτε άλλης ηλεκτρονικής υπηρεσίας που συνδέεται με αυτή την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των ιστοσελίδων και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που λειτουργούμε για λογαριασμό συνεργατών (συνολικά αναφερόμενοι ως "ιστότοποι"). Αυτή η Πολιτική Απορρήτου δεν ισχύει για πληροφορίες που ενδέχεται να παρέχετε σε εμάς εκτός από τους ιστότοπους μας, όπως μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή προσωπικά, εκτός εάν αναφέρεται ρητά από εμάς.

Παρακαλούμε διαβάστε την παρακάτω Πολιτική Απορρήτου πριν χρησιμοποιήσετε τους Ιστότοπούς μας. Συγκεκριμένα, ανατρέξτε στις ενότητες: Τι πληροφορίες συλλέγουμε για εσάς (συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών σχετικά με τα cookies και παρόμοιες τεχνολογίες), τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας και με ποιους τις μοιραζόμαστε. Χρησιμοποιώντας τους ιστότοπους μας, αποδέχεστε τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους αυτής της Πολιτικής Απορρήτου, παρακαλώ μην χρησιμοποιήσετε τους Ιστότοπους μας. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάζουμε ή να τροποποιούμε τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων χωρίς προειδοποίηση. Η συνέχιση χρήσης των ιστότοπων μας μετά τις αλλαγές στους όρους αυτούς, σημαίνει ότι τις αποδέχεστε.

Τι πληροφορίες συλλέγουμε για εσάς

Οι πληροφορίες που συλλέγονται όταν αλληλεπιδράτε με τους ιστότοπούς μας εμπίπτουν σε δύο κατηγορίες: (1) Προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε οικειοθελώς, όπως το όνομα, η διεύθυνση, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας και (2) οι μη προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται μέσω τεχνολογίας, περιλαμβάνοντας πληροφορίες παρακολούθησης που συλλέγονται από εμάς καθώς και από τρίτους.

Προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε εσείς:

Μπορούμε να σας ζητήσουμε να δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, δημογραφικά στοιχεία ή πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις ή τα ενδιαφέροντά σας όταν:

 • Δημιουργείτε έναν λογαριασμό στους ιστότοπους μας
 • Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς
 • Κάνετε αγορά σε αυτόν τον ιστότοπο
 • Συμμετέχετε σε έρευνες ή ειδικές προσφορές
 • Συμμετέχετε σε λογαριασμούς κοινωνικών μέσων που περιλαμβάνουν συνεργάτες μας
 • Συμμετέχετε σε κοινότητες ή φόρουμ στους ιστότοπους μας
 • Υποβάλετε περιεχόμενο που δημιουργείται από το χρήστη σε οποιοδήποτε μέρος των ιστότοπων που το επιτρέπουν
 • Πληροφορίες  που μοιράζεστε μαζί μας εθελοντικά σε οποιοδήποτε μέρος των ιστότοπων (π.χ. για εξυπηρέτηση)

Μη προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται μέσω της τεχνολογία:

Εκτός από τις πληροφορίες που παρέχετε απευθείας σε εμάς, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια ποικιλία τεχνολογιών που συλλέγουν αυτόματα ορισμένες πληροφορίες παρακολούθησης όταν αλληλεπιδράτε με τους ιστότοπους ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας αποστέλλονται. Χρησιμοποιώντας τους ιστότοπους μας, συναινείτε στη χρήση των τεχνολογιών παρακολούθησης που περιγράφονται παρακάτω:

 • Πληροφορίες συσκευής

Μπορούμε να συλλέξουμε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας ή άλλη συσκευή που χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση στους ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP, των πληροφοριών γεωγραφικής κατανομής, των μοναδικών αναγνωριστικών συσκευής, του τύπου του προγράμματος περιήγησης, της γλώσσας του προγράμματος περιήγησης και άλλων πληροφοριών συναλλαγών.

 • Πληροφορίες χρήσης

Μπορούμε να καταγράψουμε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των ιστότοπων (π.χ. αρχεία καταγραφής, δεδομένα clickstream, ιστορικό ανάγνωσης των σελίδων που βλέπετε, όροι αναζήτησης και αποτελέσματα αναζήτησης) και πρόσθετα "δεδομένα επισκεψιμότητας" (π.χ. πρόσβαση, αναφορές σφαλμάτων λογισμικού, αριθμός αναγνώρισης περιόδου σύνδεσης, χρόνοι πρόσβασης, διευθύνσεις ιστότοπων)

 • Πληροφορίες Τοποθεσίας

Ο ιστότοπός μας μπορεί να μεταδόσει περιεχόμενο βάσει της τρέχουσας τοποθεσίας σας εάν επιλέξετε να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία του ιστότοπου (π.χ. ενεργοποίηση ρυθμίσεων παρακολούθησης τοποθεσίας στην κινητή συσκευή σας ή στο πρόγραμμα περιήγησης). Εάν ενεργοποιήσετε τη λειτουργία βάσει τοποθεσίας, η τρέχουσα τοποθεσία σας θα αποθηκευτεί τοπικά στη συσκευή σας, η οποία στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθεί από τον ιστότοπο. Αν επιλέξετε να αποθηκεύσετε μια αναζήτηση βάσει τοποθεσίας στο ιστορικό σας, θα αποθηκεύσουμε αυτές τις πληροφορίες στους διακομιστές μας. Αν δεν ενεργοποιήσετε την υπηρεσία βάσει τοποθεσίας ή αν ένας ιστότοπος δεν διαθέτει αυτή τη λειτουργία, ο ιστότοπος δεν θα μας μεταδώσει και δεν θα συλλέξουμε ή θα αποθηκεύσουμε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μαθαίνουμε σχετικά με εσάς για να εξατομικεύσουμε και να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας με την PRH. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές και τις μη προσωπικές πληροφορίες σας με τους ακόλουθους τρόπους:

Γενικές χρήσεις

 • Να σας παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ζητάτε.
 • Ανάρτηση του περιεχομένου στον ιστότοπό μας όπως προτιμάτε
 • Να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με το λογαριασμό ή τις συναλλαγές σας μαζί μας και να σας στέλνουμε πληροφορίες σχετικά με τις λειτουργίες των ιστοσελίδων μας
 • Να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με αλλαγές στις πολιτικές μας
 • Να σας στέλνουμε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και συνεργατών μας ή για προσεχείς εκδηλώσεις, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλου μέσου
 • Να εξατομικεύσουμε το περιεχόμενο και τις εμπειρίες στους ιστότοπούς μας και στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας αποστέλλονται, παρέχοντάς σας συστάσεις βάσει των προτιμήσεών σας
 • Σας προσφέρουμε στοχευμένη διαφήμιση, τόσο στους δικούς μας αλλά και σε άλλους ιστότοπούς, με βάση πληροφορίες που συλλέξαμε προηγουμένως από εσάς, συμπεριλαμβανομένης της δραστηριότητάς σας στους ιστότοπους ή της δραστηριότητας σε ιστότοπους και εφαρμογές τρίτων
 • Να σας παρουσιάσουμε τις ειδικές κατηγορίες πελατών μας
 • Να διοργανώσουμε διαγωνισμούς, κληρώσεις, προωθήσεις και έρευνες
 • Να βελτιώσουμε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και γενικότερα την λειτουργικότητά μας
 • Να εντοπίσουμε, διερευνήσουμε και αποτρέψουμε δραστηριότητες που ενδέχεται να παραβιάζουν τις πολιτικές μας ή να είναι παράνομες
 • Να εκτελέσουμε στατιστικές, δημογραφικές αναλύσεις και αναλύσεις μάρκετινγκ για τους χρήστες των ιστότοπων και των παραληπτών των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων περιήγησης και αγορών
 • Σε επικοινωνίες με φίλους (σε αυτές τις περιπτώσεις, χρησιμοποιούμε μόνο τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του φίλου για να στείλουμε στον φίλο το email ή την κάρτα - δεν αποθηκεύουμε τη διεύθυνση αλληλογραφίας του φίλου για περισσότερο από το λογικά απαραίτητο χρονικό διάστημα για την αποστολή του email ή της κάρτας σε αυτόν)

Με ποιον μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας

Εκτός από όσα γνωστοποιούνται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, δεν χρησιμοποιούμε ούτε αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε εταιρείες που δεν ανήκουν στην εταιρεία Ι.Τ. Armenius Ltd. Αν και μπορούμε να παρέχουμε τα προσωπικά σας στοιχεία στους συνεργάτες μας, σε καμία περίπτωση δεν θα πουλάμε ή ενοικιάζουμε τα προσωπικά σας στοιχεία ως μέρος μιας λίστας πελατών ή παρόμοιας συναλλαγής χωρίς τη ρητή άδειά σας. Μπορούμε να μοιραστούμε μη προσωπικές πληροφορίες για τη χρήση του ιστοτόπου (συμπεριλαμβανομένων των συγκεντρωτικών δεδομένων) με άλλους για δική τους χρήση, σε μορφή που δεν περιλαμβάνει τα προσωπικά σας στοιχεία. Με την εγγραφή σας στον ιστότοπο, συμφωνείτε να μας δώσετε αληθινές πληροφορίες. Έχετε το δικαίωμα να καταργήσετε την εγγραφή σας και τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαγραφούν.

Κυβερνητικός νόμος

Ο ιστότοπος αυτός δημοσιεύεται στην Κυπριακή Δημοκρατία και υπόκειται στους νόμους που διέπουν τη χρήση του στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Προσπαθούμε να προστατεύσουμε τις προσωπικές πληροφορίες όλων των χρηστών του ιστότοπού μας και προσπαθούμε να συμμορφωνόμαστε με τους τοπικούς νόμους περί προστασίας δεδομένων και δικαιωμάτων των καταναλωτών στο βαθμό που ενδέχεται να ισχύουν για τις υπηρεσίες μας, αλλά για τους συνεργάτες μας που βρίσκονται και στοχεύουν στους Ευρωπαίους πολίτες, οι πολιτικές μας συμμορφώνονται με τους νόμους αυτούς. Εάν δεν είστε σίγουροι εάν αυτή η Πολιτική Απορρήτου έρχεται σε σύγκρουση με τους ισχύοντες τοπικούς νόμους περί απορρήτου όπου βρίσκεστε, δεν θα πρέπει να υποβάλετε τα προσωπικά σας στοιχεία στην εταιρεία Ι.Τ. Armenius Ltd.

Μεταφορά των προσωπικών σας στοιχείων στην ΕΕ

Αν βρίσκεστε εκτός της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα Προσωπικά σας Δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν και να υποστούν επεξεργασία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι νόμοι των οποίων ενδέχεται να έχουν διαφορετικά επίπεδα προστασίας της ιδιωτικότητας από τη χώρα σας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη γενική χρήση των πληροφοριών σας όπως προβλέπεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και την επεξεργασία και αποθήκευση αυτών των πληροφοριών στην Κυπριακή Δημοκρατία.